3reacties

Nieuwe directeur-bestuurder SMO Helmond


Vanaf 1 oktober is Kitty de Laat de nieuwe directeur-bestuurder van Stichting Maatschappelijke Opvang Helmond (SMO Helmond). Zij is de opvolger van het gezichtsbepalend duo Bart Hendriks (directeur) en Jürgen Feuerriegel (bestuurder). Hendriks ging op 1 juli met pensioen en Feuerriegel gaat aan het einde van dit jaar met pensioen. De Laat combineert die 2 functies want SMO is naar eigen zeggen prima in staat verder te gaan met 1 nieuwe directeur-bestuurder.
Kitty de Laat is op dit moment nog directeur Sociaal Maatschappelijk in de gemeente Meierijstad en was eerder bestuurder van een maatschappelijke welzijnsorganisatie. Hoewel het nog even duurt, laat ze alvast weten al veel zin te hebben in haar nieuwe baan.
SMO, dat eind dit jaar haar 25-jarig jubileum viert, zorgt in Helmond en de regio voor thuislozenzorg, sociale activering, crisisopvang, woonbegeleiding en armoedebestrijding. Bekendere SMO-activiteiten zijn Huize d’n Herd, De Koning, Jobfactory, Tuinderij de Bundertjes en Super Sociaal. Eind vorig jaar had SMO 125 betaalde medewerkers. Met hulp van vrijwilligers, leerlingen en stagiaires hielpen zij dat jaar zo’n 700 cliënten.

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Die Jurgen was vroeger ook bij de oude voedselbank pppgff toen ging het zo mis

Mag hopen dat deze dame daadkrachtiger is naar cliënten toe.

Hoop dat ze beter doet dan die 2 ..Ik noem hun niet meer bij naam ..hebben mij leed zat aan gedaan..tot ik er werkte ..echt jammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: