11reacties

Persprijs 2016 voor Dave Vermeulen


De Helmondse zanger Dave Vermeulen is de winnaar van de Persprijs 2016 van de Persclub Peelland. De ‘Blokker Rocker’, zoals hij al snel bekend stond vanwege zijn werk bij de gelijknamige winkel in Someren, kreeg de prijs met name vanwege zijn positief uitdragen van de regio Zuidoost-Brabant in heel Nederland. “Zijn ‘roots’ heeft hij niet verstopt bij zijn tv-optredens bij The Voice Of Holland, zie 1 van de video’s daarvan onderaan. Dave werkt recht uit het hart en zonder kapsones, zoals de oorkonde meldt.
De bekendmaking van de winnaar van de Persprijs was gisteravond in bistro-bar D’n Truffel in Mierlo. De Persclub Peelland onderscheidt met deze prijs jaarlijks een persoon, organisatie of onderneming die het jaar daarvoor positief in het nieuws is geweest. Eerdere winnaars van die prijs zijn onder meer WiSH Outdoor, Theater ’t Speelhuis, het Bavaria Brouwerij café en Kasteel Croy.
Dave Vermeulen was overigens zelf niet aanwezig bij de bekendmaking. Hij moest wegens ziekte verstek laten gaan. De prijsoorkonde wordt binnenkort bij hem bezorgd.

Nieuw Helmonds nieuws
11 reacties
Reageer

Gefeliciteerd Dave Vermeulen

Gefeliciteerd

Monique Vd Linden

Vettttttt!!!

Mariska Kuiper

Geweldig ! Gefeliciteerd Dave

Klein Spruijt

Gefeliciteerd !

Lilian Driessen

Geweldig!

Antoinette Van de Kerkhof

En verdiend, gefeliciteerd Dave.

top

Miranda Houkes

Meer dan verdiend! Prachtige kerel! Positieve uitstraling en... lekkere muziek'

Henk Klarenbeek

Geweldig jonge
Gefeliciteerd

Henny Verbaarschot

Gefeliciteerd Dave, ik hoop dat je weer snel beter bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: