Buiten is het 4 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 104.156 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

De Helmondse zanger Dave Vermeulen is de winnaar van de Persprijs 2016 van de Persclub Peelland. De ‘Blokker Rocker’, zoals hij al snel bekend stond vanwege zijn werk bij de gelijknamige winkel in Someren, kreeg de prijs met name vanwege zijn positief uitdragen van de regio Zuidoost-Brabant in heel Nederland. “Zijn ‘roots’ heeft hij niet verstopt bij zijn tv-optredens bij The Voice Of Holland, zie 1 van de video’s daarvan onderaan. Dave werkt recht uit het hart en zonder kapsones, zoals de oorkonde meldt.
De bekendmaking van de winnaar van de Persprijs was gisteravond in bistro-bar D’n Truffel in Mierlo. De Persclub Peelland onderscheidt met deze prijs jaarlijks een persoon, organisatie of onderneming die het jaar daarvoor positief in het nieuws is geweest. Eerdere winnaars van die prijs zijn onder meer WiSH Outdoor, Theater ’t Speelhuis, het Bavaria Brouwerij café en Kasteel Croy.
Dave Vermeulen was overigens zelf niet aanwezig bij de bekendmaking. Hij moest wegens ziekte verstek laten gaan. De prijsoorkonde wordt binnenkort bij hem bezorgd.

11 reacties:

Gefeliciteerd Dave Vermeulen

Beantwoorden

Gefeliciteerd

Beantwoorden

Vettttttt!!!

Beantwoorden

Geweldig ! Gefeliciteerd Dave

Beantwoorden

Gefeliciteerd !

Beantwoorden

Geweldig!

Beantwoorden
Antoinette Van de Kerkhof

En verdiend, gefeliciteerd Dave.

Beantwoorden

top

Beantwoorden

Meer dan verdiend! Prachtige kerel! Positieve uitstraling en… lekkere muziek’

Beantwoorden

Geweldig jonge
Gefeliciteerd

Beantwoorden

Gefeliciteerd Dave, ik hoop dat je weer snel beter bent.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *