4reacties

Politie deelt circa 26 bekeuringen uit


Bij 2 verkeerscontroles in het kader van de verkeersveiligheid deelde de politie vandaag circa 26 bekeuringen uit. In de ochtend was er een controle vanaf de parkeerplaats aan de Rembrandtlaan in Helmond Noord, ’s middags vanaf de parkeerplaats van Sportpark De Rijpel.
De bekeuringen werden uitgeschreven voor onder meer het niet dragen van de gordel, het niet op juiste manier vervoeren van een kind (geen kinderzitje en dergelijke) en voor het niet in het bezit hebben van het vereiste rijbewijs (in combinatie met de aanhangwagen). De controles werden samen met de motorpolitie en politie-studenten uitgevoerd.

Nieuw Helmonds nieuws
4 reacties
Reageer

Moeten jullie geen overvallen in Helmond oplossen ????

wat een slappe en onbezonnen opmerking.
nee, deze agenten lossen geen overvallen op.
zij proberen met hun actie de wegen in en rond Helmond een beetje veiliger te maken.
u heeft natuurijk nog nooit achter zon aanhangertje gereden wat onderweg is naar de milieustraat en waar per ongeluk een oude fiets afdondert, precies voor jouw neus.uw mooie grille en koplamp aan flarden.verzekering die niet wil uitbetalen omdat u volgens hen te dicht achter het voertuig zou hebben gereden?
nee.waarschijnlijk u nietwaar ik wel.bedankt ben je dan.
wat mij betreft moet en mag er veel meer en strenger opgetreden worden, maar dat is helaas niet mogelijk omdat er af en toe ook een overval oid.opgelost moet worden.

Zelfs Jesus heeft niets in te brengen bij verkeerscontroles.

Misschien kun je wat meer respect voor de politie opbrengen! Er zijn mensen die hun auto's als wapens gebruiken. En als die zometeen iemand aanrijden die jou dierbaar is, heeft de politie het dan ook gedaan? Denk toch na man en gedraag je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: