Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.193 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Bij 2 verkeerscontroles in het kader van de verkeersveiligheid deelde de politie vandaag circa 26 bekeuringen uit. In de ochtend was er een controle vanaf de parkeerplaats aan de Rembrandtlaan in Helmond Noord, ’s middags vanaf de parkeerplaats van Sportpark De Rijpel.
De bekeuringen werden uitgeschreven voor onder meer het niet dragen van de gordel, het niet op juiste manier vervoeren van een kind (geen kinderzitje en dergelijke) en voor het niet in het bezit hebben van het vereiste rijbewijs (in combinatie met de aanhangwagen). De controles werden samen met de motorpolitie en politie-studenten uitgevoerd.

4 reacties:

Moeten jullie geen overvallen in Helmond oplossen ????

Beantwoorden

wat een slappe en onbezonnen opmerking.
nee, deze agenten lossen geen overvallen op.
zij proberen met hun actie de wegen in en rond Helmond een beetje veiliger te maken.
u heeft natuurijk nog nooit achter zon aanhangertje gereden wat onderweg is naar de milieustraat en waar per ongeluk een oude fiets afdondert, precies voor jouw neus.uw mooie grille en koplamp aan flarden.verzekering die niet wil uitbetalen omdat u volgens hen te dicht achter het voertuig zou hebben gereden?
nee.waarschijnlijk u nietwaar ik wel.bedankt ben je dan.
wat mij betreft moet en mag er veel meer en strenger opgetreden worden, maar dat is helaas niet mogelijk omdat er af en toe ook een overval oid.opgelost moet worden.

Beantwoorden

Zelfs Jesus heeft niets in te brengen bij verkeerscontroles.

Beantwoorden

Misschien kun je wat meer respect voor de politie opbrengen! Er zijn mensen die hun auto’s als wapens gebruiken. En als die zometeen iemand aanrijden die jou dierbaar is, heeft de politie het dan ook gedaan? Denk toch na man en gedraag je!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *