1reactie

Grote hoeveelheid contant geld bij winkeldief


Gisteravond hield de politie van Veghel op heterdaad een Helmonder aan in verband met een gepleegde winkeldiefstal in de Poort van Veghel. Tijdens het onderzoek stuitte de politie op een grote hoeveelheid contant geld in het voertuig van de verdachte. Om welk bedrag het gaat werd (nog?) niet bekend gemaakt.
In het kader van witwassen wordt een onderzoek opgestart naar de herkomst van het geld. De Helmonder is vastgezet voor verder onderzoek in verband met diefstal, heling en witwassen.
Los van een eventueel strafrechtelijk vervolg door justitie, kan de de betreffende winkelier zelf een schadevergoeding van 181 euro claimen bij de winkeldief. Dat is voor de tijd die de ondernemer kwijt is voor de afwikkeling van de aangifte van de winkeldiefstal. Meer informatie daarover lees je hier.

Nieuw Helmonds nieuws
1 reactie
Reageer

alles verbeurd verklaren AUB winkeldieven zijn geen gelegenheidsdieven, het zijn draaideurcriminelen met uitkering en toeslagen als basis. Elke dag op rooftocht, elke dag bezig met foute zaakjes.Elke dag meerdere misdrijven plegen.Alles ten koste van ons, de samenleving.
Daarom na derde arrestatie voorgoed opbergen.
Three strikes out.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: