Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.318 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Gisteravond hield de politie van Veghel op heterdaad een Helmonder aan in verband met een gepleegde winkeldiefstal in de Poort van Veghel. Tijdens het onderzoek stuitte de politie op een grote hoeveelheid contant geld in het voertuig van de verdachte. Om welk bedrag het gaat werd (nog?) niet bekend gemaakt.
In het kader van witwassen wordt een onderzoek opgestart naar de herkomst van het geld. De Helmonder is vastgezet voor verder onderzoek in verband met diefstal, heling en witwassen.
Los van een eventueel strafrechtelijk vervolg door justitie, kan de de betreffende winkelier zelf een schadevergoeding van 181 euro claimen bij de winkeldief. Dat is voor de tijd die de ondernemer kwijt is voor de afwikkeling van de aangifte van de winkeldiefstal. Meer informatie daarover lees je hier.

1 reactie:

alles verbeurd verklaren AUB winkeldieven zijn geen gelegenheidsdieven, het zijn draaideurcriminelen met uitkering en toeslagen als basis. Elke dag op rooftocht, elke dag bezig met foute zaakjes.Elke dag meerdere misdrijven plegen.Alles ten koste van ons, de samenleving.
Daarom na derde arrestatie voorgoed opbergen.
Three strikes out.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *