Politie waarschuwt voor pannenverkoper


Gisterenmiddag rond 13.30 uur werd een 82-jarige bewoner van de Zwanenbeemd op de Steenweg benaderd door de bestuurder van een blauwe Landrover Discovery met Belgisch kenteken. De bestuurder vraagt hem eerst de weg naar het Elkerliek ziekenhuis. Maar snel daarna probeert de man een pannen- en messenset te verkopen vanuit zijn kofferbak. De man is erg vasthoudend en brutaal en wil wel even meerijden naar huis en de bank en uiteindelijk heeft hij zelfs een mobiele pinautomaat.
Omdat de Helmonder het niet vertrouwd gaat hij uiteindelijk niet in op de aanbieding. Op internet zijn oplichtingspraktijken van deze oplichter te lezen, trap er dus niet in, zo waarschuwt de politie. “De pannen vallen bij de eerste verwarming uit elkaar.”
Signalement van deze oplichter: lengte 1,70 tot 1,75 meter, 35-40 jaar, slank postuur, donkerblond gekamd haar, grijs/blauw kostuum met een streepje, wit overhemd met open boord, blauwe schoenen met gekleurde veter. Heb je informatie over deze oplichter? Bel 0900-8844, de tiplijn 0800-6070 of anoniem via M. 0800-7000.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: