Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.211 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Gisterenmiddag rond 13.30 uur werd een 82-jarige bewoner van de Zwanenbeemd op de Steenweg benaderd door de bestuurder van een blauwe Landrover Discovery met Belgisch kenteken. De bestuurder vraagt hem eerst de weg naar het Elkerliek ziekenhuis. Maar snel daarna probeert de man een pannen- en messenset te verkopen vanuit zijn kofferbak. De man is erg vasthoudend en brutaal en wil wel even meerijden naar huis en de bank en uiteindelijk heeft hij zelfs een mobiele pinautomaat.
Omdat de Helmonder het niet vertrouwd gaat hij uiteindelijk niet in op de aanbieding. Op internet zijn oplichtingspraktijken van deze oplichter te lezen, trap er dus niet in, zo waarschuwt de politie. “De pannen vallen bij de eerste verwarming uit elkaar.”
Signalement van deze oplichter: lengte 1,70 tot 1,75 meter, 35-40 jaar, slank postuur, donkerblond gekamd haar, grijs/blauw kostuum met een streepje, wit overhemd met open boord, blauwe schoenen met gekleurde veter. Heb je informatie over deze oplichter? Bel 0900-8844, de tiplijn 0800-6070 of anoniem via M. 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *