2reacties

Agent in Tilburg trekt pistool voor Helmonder met mes


Een politieagent heeft gisteren in Tilburg zijn pistool moeten trekken om een agressieve Helmonder zover te krijgen dat hij het mes dat hij vast had liet vallen. Pas na 2 keer waarschuwen gaf hij zich over. “Gelukkig net op tijd” aldus de politiewoordvoering
Om 17.30 uur werden verschillende surveillance-eenheden naar de Orionstraat op Industrieterrein-Oost gestuurd. Daar zou bij een bedrijf een vechtpartij aan de gang zijn. Ter plaatse troffen de agenten een agressieve man aan met een mes in zijn hand. Verderop in de straat stond een andere man die aangaf bedreigd te zijn door die man met het mes. Een agent riep dat hij zijn mes moest laten vallen. In plaats van het mes te laten vallen kwam de man op de agent aflopen. Die trok zijn pistool en waarschuwde hem. Daarop kwam hij met zijn mes voor zich uit naar de agent toelopen. Daarbij schreeuwde hij dat ze hem maar kapot moesten schieten. De agent waarschuwde hem voor de laatste keer. Toen liet de Helmonder zijn mes vallen en kon hij geboeid worden.
De 26-jarige verdachte is naar het politiebureau gebracht en daar ingesloten. Op weg daar naar toe bedreigde hij de politieagenten in de auto door ze te beloven dat ze later kapot te schieten.

Nieuw Helmonds nieuws
2 reacties
Reageer

ja helmonders moet je niet mee spotten

Heert Tolhuis

Groute smoel en ginne skrik

Dymphie van Hoof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: