Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een politieagent heeft gisteren in Tilburg zijn pistool moeten trekken om een agressieve Helmonder zover te krijgen dat hij het mes dat hij vast had liet vallen. Pas na 2 keer waarschuwen gaf hij zich over. “Gelukkig net op tijd” aldus de politiewoordvoering
Om 17.30 uur werden verschillende surveillance-eenheden naar de Orionstraat op Industrieterrein-Oost gestuurd. Daar zou bij een bedrijf een vechtpartij aan de gang zijn. Ter plaatse troffen de agenten een agressieve man aan met een mes in zijn hand. Verderop in de straat stond een andere man die aangaf bedreigd te zijn door die man met het mes. Een agent riep dat hij zijn mes moest laten vallen. In plaats van het mes te laten vallen kwam de man op de agent aflopen. Die trok zijn pistool en waarschuwde hem. Daarop kwam hij met zijn mes voor zich uit naar de agent toelopen. Daarbij schreeuwde hij dat ze hem maar kapot moesten schieten. De agent waarschuwde hem voor de laatste keer. Toen liet de Helmonder zijn mes vallen en kon hij geboeid worden.
De 26-jarige verdachte is naar het politiebureau gebracht en daar ingesloten. Op weg daar naar toe bedreigde hij de politieagenten in de auto door ze te beloven dat ze later kapot te schieten.

2 reacties:

ja helmonders moet je niet mee spotten

Beantwoorden

Groute smoel en ginne skrik

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *