René Walenberg de nieuwe directeur Atlant


Het bestuur van de Atlant Groep heeft met ingang van 1 oktober René Walenberg benoemd tot algemeen directeur van de Atlant Groep.
Drs. L.G.M. (René) Walenberg heeft het volle vertrouwen van het bestuur en ook de Ondernemingsraad en de Raad van Advies hebben omtrent deze benoeming unaniem positief geadviseerd. Daarmee volgt hij Theo van Kroonenburg op, in de afgelopen maanden was René als waarnemend algemeen directeur al in functie. Tot op heden was hij concerncontroller en directeur Concernstaf.
Het directieteam van de Atlant Groep bestaat verder uit Paul Verbakel, directeur Groepsdetacheringen, René Niks, directeur Arbeidsintegratie, Sjir Rouschop, manager Financiën & Informatievoorziening en Erwin Vergouwen, manager HRM & Juridische zaken (tevens concerncontroller).
“Onder aanvoering van dit team zal de Atlant Groep de uitgezette koers als intermediair tussen de vraag van werkgevers en het aanbod van arbeidscapaciteit met innovatieve en creatieve concepten vorm blijven geven” zo laat het bedrijf in een persbericht weten.
Naast algemeen directeur van de Atlant Groep is de heer Walenberg ook benoemd tot directeur van Atlant Direct Werk B.V. en Atlant Catering B.V. Ook zal hij de Atlant Groep vertegenwoordigen in de aandeelhoudersvergaderingen van Dariuz b.v. en Callant b.v.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: