Buiten is het 7 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.822 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Het bestuur van de Atlant Groep heeft met ingang van 1 oktober René Walenberg benoemd tot algemeen directeur van de Atlant Groep.
Drs. L.G.M. (René) Walenberg heeft het volle vertrouwen van het bestuur en ook de Ondernemingsraad en de Raad van Advies hebben omtrent deze benoeming unaniem positief geadviseerd. Daarmee volgt hij Theo van Kroonenburg op, in de afgelopen maanden was René als waarnemend algemeen directeur al in functie. Tot op heden was hij concerncontroller en directeur Concernstaf.
Het directieteam van de Atlant Groep bestaat verder uit Paul Verbakel, directeur Groepsdetacheringen, René Niks, directeur Arbeidsintegratie, Sjir Rouschop, manager Financiën & Informatievoorziening en Erwin Vergouwen, manager HRM & Juridische zaken (tevens concerncontroller).
“Onder aanvoering van dit team zal de Atlant Groep de uitgezette koers als intermediair tussen de vraag van werkgevers en het aanbod van arbeidscapaciteit met innovatieve en creatieve concepten vorm blijven geven” zo laat het bedrijf in een persbericht weten.
Naast algemeen directeur van de Atlant Groep is de heer Walenberg ook benoemd tot directeur van Atlant Direct Werk B.V. en Atlant Catering B.V. Ook zal hij de Atlant Groep vertegenwoordigen in de aandeelhoudersvergaderingen van Dariuz b.v. en Callant b.v.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *