10reacties

Rukkende fietser gezocht


De politie is op zoek naar een schennispleger. Hij zou gisterochtend rond 09.20 uur actief zijn geweest op Piet van Bokhovenpad ter hoogte van de wijk Brouwhuis.
Een vrouw die haar hond uitliet, zag een man die zichzelf bevredigde. Een man van circa 30 jaar met een licht getinte huidskleur met donker haar aldus de geschrokken getuige. Hij reed op een fiets met fietstassen met opvallend bloemetjes motief.
Heb je informatie over dit voorval, was je ook getuige, of ken je iemand uit je omgeving die voldoet aan dit signalement? Neem dan contact op met de politie 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Nieuw Helmonds nieuws
10 reacties
Reageer

Fietste met losse handjes!!

Frutje: Ik had hem graag op zijn "licht getinte" bek zien gaan. Zo'n rukker moet toch te vinden zijn, of niet? Fietstassen met opvallend bloemetjes motief. Die zal hij nu wel van zijn fiets hebben gehaald. Zeker als hij de Weblog leest.................

Met dit weer?!?

Hij was ém op aan het warmen, Patrick! Misschien had hij handschoenen aan, haha?

Er gaan wel veel rukwinden langs het kanaal daar, dat dan weer wel!!

Dit is een hobby voor in de zomer, dat zo'n zendmast met deze temperaturen blijft staan is nog maar de vraag. Nooit gehoord van het programma; fiets 'm erin? Zou leuk zijn als ie dat deed, niet meer dreggen, liggen laten dan.

rest de vraag of deze viespeuk aan zijn trekken is gekomen?

Gevaarlijk pad volgens mij om daar te fietsen!
Wat zijn er toch gekken op deze aardbol.

Nee hij zocht het touwtje van zijn sneeuw-airbag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: