Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.822 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

De politie is op zoek naar een schennispleger. Hij zou gisterochtend rond 09.20 uur actief zijn geweest op Piet van Bokhovenpad ter hoogte van de wijk Brouwhuis.
Een vrouw die haar hond uitliet, zag een man die zichzelf bevredigde. Een man van circa 30 jaar met een licht getinte huidskleur met donker haar aldus de geschrokken getuige. Hij reed op een fiets met fietstassen met opvallend bloemetjes motief.
Heb je informatie over dit voorval, was je ook getuige, of ken je iemand uit je omgeving die voldoet aan dit signalement? Neem dan contact op met de politie 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

10 reacties:

Fietste met losse handjes!!

Beantwoorden

Frutje: Ik had hem graag op zijn “licht getinte” bek zien gaan. Zo’n rukker moet toch te vinden zijn, of niet? Fietstassen met opvallend bloemetjes motief. Die zal hij nu wel van zijn fiets hebben gehaald. Zeker als hij de Weblog leest……………..

Beantwoorden

Met dit weer?!?

Beantwoorden

Hij was ém op aan het warmen, Patrick! Misschien had hij handschoenen aan, haha?

Beantwoorden

Er gaan wel veel rukwinden langs het kanaal daar, dat dan weer wel!!

Beantwoorden

Dit is een hobby voor in de zomer, dat zo’n zendmast met deze temperaturen blijft staan is nog maar de vraag. Nooit gehoord van het programma; fiets ‘m erin? Zou leuk zijn als ie dat deed, niet meer dreggen, liggen laten dan.

Beantwoorden

rest de vraag of deze viespeuk aan zijn trekken is gekomen?

Beantwoorden

Gevaarlijk pad volgens mij om daar te fietsen!
Wat zijn er toch gekken op deze aardbol.

Beantwoorden

Nee hij zocht het touwtje van zijn sneeuw-airbag

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *