15reacties

Graffiti sinds vannacht op de Vondellaan


Vannacht is op diverse plekken in de Vondellaan in Helmond-Noord graffiti aangebracht, zo bewijzen de foto’s van wijkagent Rob Matthijsse.

….       

Die graffiti zal binnen 3 werkdagen verwijderd zijn, want dat is het beleid van de gemeente. Binnen 1 dag, als het racistische graffiti was geweest.
Een graffiti-reiniging kost de gemeente al gauw een paar duizend euro. Wordt de dader aangehouden dan scheelt dat ons allemaal dus een leuk bedrag. Want alle kosten worden dan op de veroorzaker verhaald.
Heb je een idee wie het was, bel de politie op 0900 – 8844. Zie je ergens graffiti in onze stad, bel dan het meldpunt Graffiti van de gemeente op 0492 – 587668.

Nieuw Helmonds nieuws
15 reacties
Reageer

Paupers van de bovenste plank zijn het.
En dan ook nog iets kleuren wat mijn zoontje van 4 beter doet.

Dat tuig vangen en er flink van langs geven met een end hout.

Zag dat ze bij de tandartsenpraktijk in de Raafstraat ook al bezig waren geweest !!

en bij de kapper in de Vondellaan laatst. En hier in de Brederodelaan op een rolluik van een woonhuis.... belachelijk....

Laat ze het maar schoonmaken met een tandenborstel.... dat ze er lekker lang over doen en dat iedereen het kan zien dat ze bezig zijn...

Dit mag de naam grafitti nie eens hebben. Dit is les 1 kleuter geklieder...
Ik ben voor een grafitti plek met èchte grafitti, a la Berenkuil. Kunst!

Dit is idd geen graffiti te noemen, maar geklieder! haha!! Ik ben het ook met Miranda eens (hoi, jij ook hier? haha) dat er gewoon een plek zou moeten zijn waar wel echt graffiti mag worden gespoten.. Ten eerste zal het een deel schelen in de stad, omdat ze het niet meer stiekem hoeven te doen, en ten tweede kunnen de echte kunstenaars zo een mooie plek hebben om hun kunst te tonen. ;)

Nergens graffiti spuiten doen ze maar op hun eigen kamer

Ook ik ben wel voor een Legale plaats net zoals de berenkuil in Eindhoven.
Zitten best wel mooie werken tussen :)

Wat een geknoei daar bij de Vondellaan. Als ze zo nodig moeten oefenen ben ik het helemaal met Berrie eens.
En ook met Jacky pikaar ben ik het volledig eens: Berenkuil in Eindhoven, waar heel aardige werkjes tussen zitten. Neem er maar eens de tijd voor.

Misschien kunnen ze hier ook zo'n plek vinden. Maar ja, daar zal dan de buurt wel weer tegen "ín opstand" komen. Of misschien toch een mogelijkheid? Wat te denken van de muren van de ondergrondse parkeergarages. Die zouden daarvoor kunnen dienen. Of zeg ik nu te veel? Ja, natuurlijk!

In de Ruusbroeclaan t.h.v. nummer 145 staat een naam op de weg gespoten, "Zlatan", misschien moet je bij die gast zijn.

En verder wat Stef zegt, ik lever wel een stuk hout aan...

Er is een gezegde (misschien niet zo bekend bij dat knoeivolk):
Alleen gekken en dwazen schrijven hun namen op muren en glazen!

De vraag is meer, wat kunnen we als buurtbewoners hier aan doen? Hoe zit het ermee als dat gajes je tuinmuur of, bijvoorbeeld in de Brederodelaan, je rolluiken te grazen nemen. Draai je als eigenaar dan zelf op voor de kosten? Net geprobeerd de gemeente te bellen, echter die waren even niet thuis, tenminste niet op het meldpunt graffiti.

@ twan, Je kan een contract aangaan met de gemeente. Betaal je vast bedrag per jaar. Of er nu wel of niks iets staan. wel stuk goedkoper als je zelf iemand inhuurt. Die mannen rijden toch rond. Klusje meer of minder is voor hun minder erg als dat jij een bedrijf moet inhuren.

@Weblog. Het is weer schoongemaakt vandaag.

@Ruud op woensdag 20 november 2013 om 19:55:

Bedankt voor het doorgeven. Keurig binnen de afgesproken 3 werkdagen dus.

Wij wonen er vlak in de buurt,en dan hebben we het nog niet over het achter laten van de rotzooi die men daar achter laat,ik zou zeggen weg met die muren'
en regelmatig controle houden daar......

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: