Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vannacht is op diverse plekken in de Vondellaan in Helmond-Noord graffiti aangebracht, zo bewijzen de foto’s van wijkagent Rob Matthijsse.

….       

Die graffiti zal binnen 3 werkdagen verwijderd zijn, want dat is het beleid van de gemeente. Binnen 1 dag, als het racistische graffiti was geweest.
Een graffiti-reiniging kost de gemeente al gauw een paar duizend euro. Wordt de dader aangehouden dan scheelt dat ons allemaal dus een leuk bedrag. Want alle kosten worden dan op de veroorzaker verhaald.
Heb je een idee wie het was, bel de politie op 0900 – 8844. Zie je ergens graffiti in onze stad, bel dan het meldpunt Graffiti van de gemeente op 0492 – 587668.

0 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *