1reactie

Trio opgepakt ivm weggenomen goederen


De politie hield vannacht rond 4.00 uur de jeugdige inzittenden van een auto aan op de Boutenslaan in Eindhoven. Het gaat om 3 Helmonders van 16, 20 en 24 jaar oud.
Kort daarvoor wilde de politie het voertuig onderwerpen aan een controle. Toen de auto stopte, stapten de 3 direct uit en gingen op enige afstand van hun auto staan. De agenten vertrouwden het niet en besloten de auto nader te bekijken.
In de auto zag de politie een geldkistje en los muntgeld liggen. De 3 hadden geen enkel idee waar dat geldkistje vandaan kwam. “Hierna trof de politie in de kofferbak een tas met sigaretten, elektronica apparatuur en flesjes frisdrank aan” zo meldt het politiebericht. Daarop werd besloten het drietal aan te houden omdat de aangetroffen goederen mogelijk afkomstig zijn van diefstal.
Eenmaal op het politiebureau bleek dat de 16-jarige verdachte in zijn onderbroek een geldbedrag had verstopt van 485 euro. Daarnaast had hij nog een geldbedrag in zijn broekzak zitten van ruim 100 euro. Alle verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Nieuw Helmonds nieuws
1 reactie
Reageer

Update:
De bovenstaande 3 aangehouden verdachten hadden de buit van een inbraak in Oisterwijk bij zich. Dat liet de politie zojuist weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: