Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.194 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie hield vannacht rond 4.00 uur de jeugdige inzittenden van een auto aan op de Boutenslaan in Eindhoven. Het gaat om 3 Helmonders van 16, 20 en 24 jaar oud.
Kort daarvoor wilde de politie het voertuig onderwerpen aan een controle. Toen de auto stopte, stapten de 3 direct uit en gingen op enige afstand van hun auto staan. De agenten vertrouwden het niet en besloten de auto nader te bekijken.
In de auto zag de politie een geldkistje en los muntgeld liggen. De 3 hadden geen enkel idee waar dat geldkistje vandaan kwam. “Hierna trof de politie in de kofferbak een tas met sigaretten, elektronica apparatuur en flesjes frisdrank aan” zo meldt het politiebericht. Daarop werd besloten het drietal aan te houden omdat de aangetroffen goederen mogelijk afkomstig zijn van diefstal.
Eenmaal op het politiebureau bleek dat de 16-jarige verdachte in zijn onderbroek een geldbedrag had verstopt van 485 euro. Daarnaast had hij nog een geldbedrag in zijn broekzak zitten van ruim 100 euro. Alle verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

1 reactie:

Update:
De bovenstaande 3 aangehouden verdachten hadden de buit van een inbraak in Oisterwijk bij zich. Dat liet de politie zojuist weten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *