5reacties

UWV: Raadslid is de werkloze Yousouf


Het UWV gebruikt bij een leermodule over WW een foto uit 2008 van het PvdA-raadslid Mohammed Chahim. Mohammed heet daar ineens Yousouf en blijkt werkloos. Met zijn foto op die plek bij het UWV, die zonder zijn toestemming werd gebruikt, is deze Helmonder vanzelfsprekend allerminst blij. Vanochtend belde hij het UWV, maar er was niemand die kon helpen.

Ter informatie Mohammed Chahim werkt fulltime bij TNO. Hij promoveerde vorig jaar februari tot doctor in de economische wetenschappen. Daarmee is hij in Helmond het raadslid met de hoogste academische titel.

In de reacties hieronder staan updates.

Nieuw Helmonds nieuws
5 reacties
Reageer

Een nieuwe bijnaam is geboren!

Michiel van Geel

Update 1:
Inmiddels heeft het UWV gereageerd richting Chahim en excuses aangeboden. Er is beloofd dat de foto wordt verwijderd en er uitgezocht wordt hoe dit kon gebeuren.

Dacht eerst dat ik in de GGG-rubriek zat te lezen.
Sorry "Yousouf", maar er speelde toch een glimlach om mijn lippen. :)

Het juiste antwoord is C.

Er staat nergens dat 'Yousouf' nog of überhaupt staat ingeschreven als werkzoekende bij het UVW, alleen dat hij direct na zijn ontslag gestart is met zijn bedrijf... dus hoezo zijn er dan twee vragen goed van de drie?

Maar goed, verder noem ik dit geen foutje, maar gewoon onbeschoft en jat werk, ik zou zeggen Mohammed of Fotopersburo van de Meulenhof stuur nog even een factuurtje door naar het UVW, hebben ze wel verdient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: