Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.153 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Het UWV gebruikt bij een leermodule over WW een foto uit 2008 van het PvdA-raadslid Mohammed Chahim. Mohammed heet daar ineens Yousouf en blijkt werkloos. Met zijn foto op die plek bij het UWV, die zonder zijn toestemming werd gebruikt, is deze Helmonder vanzelfsprekend allerminst blij. Vanochtend belde hij het UWV, maar er was niemand die kon helpen.

Ter informatie Mohammed Chahim werkt fulltime bij TNO. Hij promoveerde vorig jaar februari tot doctor in de economische wetenschappen. Daarmee is hij in Helmond het raadslid met de hoogste academische titel.

In de reacties hieronder staan updates.

5 reacties:

Een nieuwe bijnaam is geboren!

Beantwoorden

Update 1:
Inmiddels heeft het UWV gereageerd richting Chahim en excuses aangeboden. Er is beloofd dat de foto wordt verwijderd en er uitgezocht wordt hoe dit kon gebeuren.

Beantwoorden

Dacht eerst dat ik in de GGG-rubriek zat te lezen.
Sorry “Yousouf”, maar er speelde toch een glimlach om mijn lippen. 🙂

Beantwoorden

Het juiste antwoord is C.

Er staat nergens dat ‘Yousouf’ nog of überhaupt staat ingeschreven als werkzoekende bij het UVW, alleen dat hij direct na zijn ontslag gestart is met zijn bedrijf… dus hoezo zijn er dan twee vragen goed van de drie?

Maar goed, verder noem ik dit geen foutje, maar gewoon onbeschoft en jat werk, ik zou zeggen Mohammed of Fotopersburo van de Meulenhof stuur nog even een factuurtje door naar het UVW, hebben ze wel verdient.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *