7reacties

Vrachtwagen sleept auto 37 meter mee


Op het kruispunt van de Eikendreef met de Mierloseweg was vanmiddag rond half 3 een aanrijding tussen een personenauto en vrachtwagen. De auto werd vervolgens zo’n 37 meter door de vrachtwagen meegesleept. Hierbij werd een verkeerslicht geraakt.
Walter van Bussel maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
7 reacties
Reageer

37 meter nogwel dan heeft die chaufeur ook liggen slapen. Wat erg voor die mens in die auto

Hoeveel liter wodka had die chauffeur op

Een vrachtauto staat niet zo snel stil als hij vol is ook niet met 50kmh

John Tilburgs

Beide chauffeurs hadden gelukkig geen verwondingen, alleen blikschade. Beiden zijn zich kapot geschrokken. Dat zijn de feiten. De rest is voor de verzekering. Een ongeluk zit in een klein hoekje dus oordeel niet aub.

Pierre van Dalen

Ach ja de vrachtwagenchauffeur heeft het toch altijd gedaan. Degene die nog nooit in een vrachtwagen gezeten hebben moeten niet oordelen wie er fout is. Ik heb 25 jaar door Europa heen gezworen met 30 ton onder meen kont, en zie dan met een noodstop da gevaarte maar eens tot stilstand te krijgen binnen 25 meter. Dus niet oordelen als je niet weet wie er fout is.

Rene van de Westerlo

Update:
Aanvullend liet Walter van Bussel weten dat de vrachtwagen en de desbetreffende auto naast elkaar bij het stoplicht stonden. De personenauto stond voorgesorteerd voor rechtdoor, de vrachtwagen voor linksaf. De laatste koos er voor om toch rechtdoor te rijden. Hierbij werd de auto weggedrukt, tegen het verkeerslicht geklapt en vervolgens meegesleept. Er vielen inderdaad geen gewonden.

Als je binnen een straal van 3 meter voor de kabine bent word je niet gezien...

William Martins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: