Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

7 reacties:

37 meter nogwel dan heeft die chaufeur ook liggen slapen. Wat erg voor die mens in die auto

Beantwoorden

Hoeveel liter wodka had die chauffeur op

Beantwoorden

Een vrachtauto staat niet zo snel stil als hij vol is ook niet met 50kmh

Beantwoorden

Beide chauffeurs hadden gelukkig geen verwondingen, alleen blikschade. Beiden zijn zich kapot geschrokken. Dat zijn de feiten. De rest is voor de verzekering. Een ongeluk zit in een klein hoekje dus oordeel niet aub.

Beantwoorden

Ach ja de vrachtwagenchauffeur heeft het toch altijd gedaan. Degene die nog nooit in een vrachtwagen gezeten hebben moeten niet oordelen wie er fout is. Ik heb 25 jaar door Europa heen gezworen met 30 ton onder meen kont, en zie dan met een noodstop da gevaarte maar eens tot stilstand te krijgen binnen 25 meter. Dus niet oordelen als je niet weet wie er fout is.

Beantwoorden
Rene van de Westerlo

Update:
Aanvullend liet Walter van Bussel weten dat de vrachtwagen en de desbetreffende auto naast elkaar bij het stoplicht stonden. De personenauto stond voorgesorteerd voor rechtdoor, de vrachtwagen voor linksaf. De laatste koos er voor om toch rechtdoor te rijden. Hierbij werd de auto weggedrukt, tegen het verkeerslicht geklapt en vervolgens meegesleept. Er vielen inderdaad geen gewonden.

Beantwoorden

Als je binnen een straal van 3 meter voor de kabine bent word je niet gezien…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *