Vrijwilligerspenning voor Jos van de Ven


Jos van de Ven heeft uit handen van wethouder Frans Stienen de Vrijwilligerspenning van de gemeente ontvangen. Hij kreeg deze onderscheiding zaterdag tijdens de jaarlijkse Houtvonkendag voor zijn jarenlange inzet voor Stichting Houtvonken. Dat wijkblad voor Mierlo-Hout wordt wekelijks gratis op circa 5400 adressen bezorgd. De uitgave van het wijkblad is ondergebracht in Stichting Houtvonken. Een hecht team van vrijwilligers zorgt voor de wekelijkse productie. Dat blad werd in 1965 opgericht toen Mierlo-Hout nog een kerkdorp van de gemeente Mierlo was.
De heer J.F.M. van de Ven begon in 1992 met zijn vrijwilligerswerk op de redactie van Houtvonken. In 1997 trad hij toe tot het stichtingsbestuur. In de periode 2009 tot 2016 vervulde hij de functie van secretaris. Daarnaast houdt hij zich bezig met onder andere redactiewerk en acquisitie, onderhoudt hij contacten met leveranciers en begeleidt hij de grote groep bezorgers.
De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren was voor burgemeester en wethouders aanleiding om hem de Vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: