Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.141 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

foto: Pressvisuals.comJos van de Ven heeft uit handen van wethouder Frans Stienen de Vrijwilligerspenning van de gemeente ontvangen. Hij kreeg deze onderscheiding zaterdag tijdens de jaarlijkse Houtvonkendag voor zijn jarenlange inzet voor Stichting Houtvonken. Dat wijkblad voor Mierlo-Hout wordt wekelijks gratis op circa 5400 adressen bezorgd. De uitgave van het wijkblad is ondergebracht in Stichting Houtvonken. Een hecht team van vrijwilligers zorgt voor de wekelijkse productie. Dat blad werd in 1965 opgericht toen Mierlo-Hout nog een kerkdorp van de gemeente Mierlo was.
De heer J.F.M. van de Ven begon in 1992 met zijn vrijwilligerswerk op de redactie van Houtvonken. In 1997 trad hij toe tot het stichtingsbestuur. In de periode 2009 tot 2016 vervulde hij de functie van secretaris. Daarnaast houdt hij zich bezig met onder andere redactiewerk en acquisitie, onderhoudt hij contacten met leveranciers en begeleidt hij de grote groep bezorgers.
De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren was voor burgemeester en wethouders aanleiding om hem de Vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *