5reacties

Vrouw met spoed naar ziekenhuis na ongeval


Op de Europaweg botsten 2 auto’s vanavond kort na 10 uur tegen elkaar. Daarbij raakte 1 vrouw gewond, zij moest met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
5 reacties
Reageer

Vraag me alleen af hoe,

Richard Warners

@Richard Warners op zaterdag 22 april 2017 om 23:44:

Wellicht kunnen we dat beantwoorden bij een update op de weblog.

Update:
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto's van de 2 bij het ongeluk betrokken personenauto's. Hij liet ons aanvullend weten dat de vrouw met onbekend letsel de ambulance inging. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De rijbaan van de N270 richting van Helmond werd tijdelijk afgesloten. Beide auto's raakten zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf weg getakeld.

Als ik die voorruit zie hebben er twee een flinke smakkerd tegenaan gemaakt. Ben benieuwd of ze autogordels droegen, want anders hebben die ook niet veel zin.

Als ear autos stil gaan Staan op de wet zonder Lichtenstein of gevarenlichten aan en ook geen driehoek zo veel meter van de auto set ten kan Zoiets gebeuren. De vrouw die gewond is geraakt is mijn dochter van 16jaar. Ze heeft een zware hersenschudding en verder morgen we afwachten als Haar hersenen niet beschadigd zijn .en ze hebben niet te hard gereden en Hadden Hun gordels om.zover we weten .we zoeken nog wel getuigen die voor tijdens of na het ongeluk iets gezien of gehoord hebben.dan Kunnen die contact op nemen met mij op telefoonnummer 0645103160 alvast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: