Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.812 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

5 reacties:

Vraag me alleen af hoe,

Beantwoorden

@Richard Warners op zaterdag 22 april 2017 om 23:44:

Wellicht kunnen we dat beantwoorden bij een update op de weblog.

Beantwoorden

Update:
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto’s van de 2 bij het ongeluk betrokken personenauto’s. Hij liet ons aanvullend weten dat de vrouw met onbekend letsel de ambulance inging. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De rijbaan van de N270 richting van Helmond werd tijdelijk afgesloten. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf weg getakeld.

Beantwoorden

Als ik die voorruit zie hebben er twee een flinke smakkerd tegenaan gemaakt. Ben benieuwd of ze autogordels droegen, want anders hebben die ook niet veel zin.

Beantwoorden

Als ear autos stil gaan Staan op de wet zonder Lichtenstein of gevarenlichten aan en ook geen driehoek zo veel meter van de auto set ten kan Zoiets gebeuren. De vrouw die gewond is geraakt is mijn dochter van 16jaar. Ze heeft een zware hersenschudding en verder morgen we afwachten als Haar hersenen niet beschadigd zijn .en ze hebben niet te hard gereden en Hadden Hun gordels om.zover we weten .we zoeken nog wel getuigen die voor tijdens of na het ongeluk iets gezien of gehoord hebben.dan Kunnen die contact op nemen met mij op telefoonnummer 0645103160 alvast bedankt.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *