18reacties

Weer auto op de kop in Rijpel, 2 gewonden

Een auto met Pools kenteken was vannacht rond 01.05 uur op de Weg door de Rijpel in de Rijpelberg betrokken bij een ongeval. Het voertuig reed eerst in een bocht tegen een lantaarnpaal rechts van de weg, daarna werd een lantaarnpaal links uit de grond gereden om vervolgens over de kop op een geparkeerde auto aan het Bouvignehof op straat te belanden.
De man en de vrouw die in de personenauto zaten, zouden hierbij uit de auto zijn geslingerd. De man werd liggend op straat door buurtbewoners aangetroffen. Na een onderzoek in een ambulance, is de vrouw door de politie in een politiewagen verhoord en vervolgens weer overgedragen aan de ambulancedienst. De man die wel aanspreekbaar was, is in de ambulance gehoord. Het duo is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Voordat de opgeroepen traumahelikopter landde, werd die gecanceld.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De bestuurder werd gecontroleerd op alcohol, er wordt niet uitgesloten dat er drank in het spel was. Door het ongeval raakte een tweede geparkeerde auto beschadigd. De Weg door de Rijpel en de Bouvignehof zijn tijdelijk afgesloten geweest door het ongeval.
Gisteravond vloog eveneens op de Weg door de Rijpel, ter hoogte van Gooisehof, een auto uit de bocht en belandde op de kop.
Harrie Fotografie maakte onderstaande foto’s.
In de reacties hieronder ’n uitgebreide update met de informatie van de politie.