6reacties

Weer auto uitgebrand in Helmond (10 foto’s)


Vannacht is er aan de Scheerdershof in de Rijpelberg een personenauto door brand verwoest. De om 02.57 uur opgeroepen brandweer was snel ter plaatse maar kon niet verhinderen dat de auto verloren ging door het vuur. Een er naast geparkeerde auto liep door de brand schade op.
De oorzaak van de brand is (nog) onbekend. De politie sluit brandstichting niet uit en roept mensen die iets gezien of gehoord hebben op om 0900-8844 te bellen. Helmond wordt de laatste weken regelmatig door autobranden ’s nachts getroffen. Of er een verband is tussen die branden is niet bekend.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 10 foto’s.

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

Op het hout was het toch ook altijd om drie uur 's nachts op een zaterdag? Laat de politie maar werken daar betalen we belasting voor namelijk.

Misschien moeten ze meer van die mooie camera’s ophangen die ze ook plaatsen bij overlast van hangjeugd.
Misschien krijgen ze dan de daders eens op beeld, en mogen ze een lange straf tegemoet zitten.

Patricia van den Bergh

Mischien een keer camera’s plaatsen in de wijken, ipv die kut flitspalen overal in helmond !!! Vandaag de jouwe morge de mijne !!! Wil er ni aan denk verdomme ! Hoop dat je snel getuigen kan vinde :(

tis goed raak overal wat een stad vort zeg

Corrie van Esch

Wat een redenatie laat de politie maar werken daar betalen wij belasting voor.

@Nelly op dinsdag 13 maart 2018 om 18:15:

Inderdaad, waarom zou iemand anders een vinger uitsteken? Ik denk dat de pyromaan of pyromanen het helemaal met je eens zijn. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: