Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.259 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Vannacht is er aan de Scheerdershof in de Rijpelberg een personenauto door brand verwoest. De om 02.57 uur opgeroepen brandweer was snel ter plaatse maar kon niet verhinderen dat de auto verloren ging door het vuur. Een er naast geparkeerde auto liep door de brand schade op.
De oorzaak van de brand is (nog) onbekend. De politie sluit brandstichting niet uit en roept mensen die iets gezien of gehoord hebben op om 0900-8844 te bellen. Helmond wordt de laatste weken regelmatig door autobranden ’s nachts getroffen. Of er een verband is tussen die branden is niet bekend.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 10 foto’s.

6 reacties:

Op het hout was het toch ook altijd om drie uur ’s nachts op een zaterdag? Laat de politie maar werken daar betalen we belasting voor namelijk.

Beantwoorden

Misschien moeten ze meer van die mooie camera’s ophangen die ze ook plaatsen bij overlast van hangjeugd.
Misschien krijgen ze dan de daders eens op beeld, en mogen ze een lange straf tegemoet zitten.

Beantwoorden
Patricia van den Bergh

Mischien een keer camera’s plaatsen in de wijken, ipv die kut flitspalen overal in helmond !!! Vandaag de jouwe morge de mijne !!! Wil er ni aan denk verdomme ! Hoop dat je snel getuigen kan vinde 🙁

Beantwoorden

tis goed raak overal wat een stad vort zeg

Beantwoorden

Wat een redenatie laat de politie maar werken daar betalen wij belasting voor.

Beantwoorden

@Nelly op dinsdag 13 maart 2018 om 18:15:

Inderdaad, waarom zou iemand anders een vinger uitsteken? Ik denk dat de pyromaan of pyromanen het helemaal met je eens zijn. 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *