5reacties

Woningbrand op de Mierloseweg


Om 14.10 uur is de brandweer uitgerukt voor een brand in de bovenste verdieping een woning aan de Mierloseweg. Waarschijnlijk raakte er niemand gewond.
Marc de Kruijf maakte de eerste 2 foto’s, Harrie Fotografie de andere 3.

In de reacties hieronder staan updates.

Nieuw Helmonds nieuws
5 reacties
Reageer

Niet leuk om dit mee te maken. Maar brand op een zolder hangt dat niet dikwijls samen met een wasdroger die in de fik gevlogen is?

Update 1:
De brand is uitgebroken tijdens herstelwerkzaamheden aan de woning en ontstond tussen het dakbeschot. Om de brand goed te kunnen blussen, moest de brandweer een deel van de dakpannen verwijderen. De woning liep schade op, het is ons niet bekend of de onderliggende winkel ook schade heeft opgelopen. Er raakte niemand bij de brand gewond. De brandweer was met 3 voertuigen ter plaatse.
Harrie Fotografie maakte ook nog de onderstaande foto's.

@punt-uit op dinsdag 23 oktober 2018 om 16:25:

ja, dan zat ik er langs met mijn wasdroger en waren het herstelwerkzaamheden!

Update 2:
Vanwege deze brand is de kinderkledingwinkel Jolinkids aan de Mierloseweg per direct gesloten. De te verkopen kleding liep daarbij namelijk rook en waterschade op. Dat meldde eigenaresse Mieke Berkvens vanavond. De winkel in Deurne is gewoon geopend.

@De weblog van Helmond op woensdag 24 oktober 2018 om 23:58:

Oh wat vervelend! Sterkte, hopelijk wordt alles goed geregeld door de verzekeringsmaatschappij en kan de winkel weer snel open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: