Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.225 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

5 reacties:

Niet leuk om dit mee te maken. Maar brand op een zolder hangt dat niet dikwijls samen met een wasdroger die in de fik gevlogen is?

Beantwoorden

Update 1:
De brand is uitgebroken tijdens herstelwerkzaamheden aan de woning en ontstond tussen het dakbeschot. Om de brand goed te kunnen blussen, moest de brandweer een deel van de dakpannen verwijderen. De woning liep schade op, het is ons niet bekend of de onderliggende winkel ook schade heeft opgelopen. Er raakte niemand bij de brand gewond. De brandweer was met 3 voertuigen ter plaatse.
Harrie Fotografie maakte ook nog de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

@punt-uit op dinsdag 23 oktober 2018 om 16:25:

ja, dan zat ik er langs met mijn wasdroger en waren het herstelwerkzaamheden!

Beantwoorden

Update 2:
Vanwege deze brand is de kinderkledingwinkel Jolinkids aan de Mierloseweg per direct gesloten. De te verkopen kleding liep daarbij namelijk rook en waterschade op. Dat meldde eigenaresse Mieke Berkvens vanavond. De winkel in Deurne is gewoon geopend.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op woensdag 24 oktober 2018 om 23:58:

Oh wat vervelend! Sterkte, hopelijk wordt alles goed geregeld door de verzekeringsmaatschappij en kan de winkel weer snel open.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *