12reacties

Woningoverval in de Oranjebuurt


Vanochtend rond 05.10 uur vond er een overval plaats op een woning aan de Prins Hendriklaan in de Oranjebuurt. Dat meldde de politie zojuist. Bij de woningoverval zou de bewoner niet gewond zijn geraakt.

In de reacties hieronder staan updates.

Nieuw Helmonds nieuws
12 reacties
Reageer

Update 1:
De politie vraagt aan diegene die iets gezien hebben van die overval op dat appartement of er meer vanaf weten te bellen naar 0900-8844 of 0800-7000.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto.

Update 2:
Een oudere man in het appartement werd bij de overval bedreigd met een mes. Hij raakte inderdaad niet gewond zo liet de politiewoordvoerder zojuist weten. De woning werd overhoop gehaald, het is nog onbekend of er iets werd buitgemaakt.

Arme man ..

Triest, sterkte voor de beste man.

Verschrikkelijk !

Ineke Endevoets

Update 3:
82-Jarige Helmonder in slaapkamer overvallen door 2 mannen met messen
De 82-jarige bewoner van het appartement lag op het tijdstip van de gewapende overval te slapen en werd wakker van 2 mannen in zijn slaapkamer. Zij bedreigden het slachtoffer met een mes en doorzochten vervolgens de woning. Uiteindelijk vertrokken ze weer met een nog onbekende buit.
Er is een summier signalement van de daders: de 2 mannen droegen grijze kleding en ze hadden beiden hun gezicht bedekt. Beide mannen hadden een mes bij zich.
Door de technische recherche van de politie is uitgebreid naar sporen gezocht in de woning en er wordt een buurtonderzoek gedaan. Voor het verdere onderzoek is de politie nog steeds op zoek naar mogelijke getuigen.
Harrie Fotografie maakte vanochtend ook de onderstaande foto.

Echt je zou ze kapotslaan. Arme man ???? heb zwaar met hem te doen.

Marjo van de Kimmenade

Helden!! ????????????

Miranda Sleegers

Bahbah

Patries Tilburgs

Idd bah bah, gewetenloze monsters die zoiets doen bah bah en waarvoor dat hun zn rotzooi weer kunnen gebruiken das 9 van de 10 x zo, Ga verdomme werken, en van oude mensen stelen of beroven doe je niet!!

Khadija Boualin

@Khadija Boualin op vrijdag 20 oktober 2017 om 07:11:

Van jonge mensen wel dan?!

Ik ben van mening dat iedereen die ongenodigd andermans huis binnen gaat, c.q. toegang verschaft, dit voor eigen risico doet, kortom men mag ermee doen wat men wil, sterker nog; men zou nooit vervolgd moeten kunnen worden al blaast de ongenodigde zijn laatste adem uit.
Recht op zelfbescherming, wat er ook gebeurd!

Dit soort tuig hoort niet in onze beschaving, eenmaal opgepakt zwaar straffen maar zo min mogelijke kosten aan besteden want dat zijn ze niet waard.
Smerig laf tuig...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: