6reacties

Zakkenroller gepakt in de Emté in ’t Haagje


De politie heeft zaterdag een 39-jarige man aangehouden voor zakkenrollerij in de Emté supermarkt aan de 2e Haagstraat in ’t Haagje. De man zonder vaste woonplaats of verblijfplaats had de portemonnee van een klant ontvreemd. 
De zaak is afgewerkt via snelrecht zo laat wijkagent Henny Gehem weten. De portemonnee is aan de supermarktklant teruggeven. 

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

tuurlijk zouden wel weer oostblokkers zijn

Ferry Timmers

Hoe lang moet hij zitten? De politie heeft hem aangehouden maar hij zal vast door omstanders in zijn kraag zijn gevat want de politie is nergens te bekennen op straat.

Een poster met zn gezicht ophangen in Helmond dat iedereen gewaarschuwd is ????????????????????????

Eerst ff flink afrossen en dan uitleveren????????

REALISTISCHE KIJKER.

Als toerist even gewinkeld in Helmond bij de C&A. Na jaren van straatangst en het vermijden van winkels toch de stap gezet. Net een leuke jas gevonden, wat bleek? Mijn portomonnee weg!

Een zakkenroller..........

Dat mij dit is overkomen voelt ZO niet goed. Ik was daarna erg overstuur. Gelukkig vond de verkoopster mijn portomonnee (zonder geld, maar wel met alle pasjes er nog in, terug!

Trea Boonstra

@Trea Boonstra op donderdag 4 oktober 2018 om 23:06:

Sterk van je dat je je over je angst heen hebt gezet. Laat deze negatieve ervaring je niet weerhouden om vaker van de positieven dingen te genieten, zoals die leuke jas en die behulpzame verkoopster. Je volgende avontuur kan alleen maar beter aflopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: