Buiten is het 2 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.789 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

De politie heeft zaterdag een 39-jarige man aangehouden voor zakkenrollerij in de Emté supermarkt aan de 2e Haagstraat in ‘t Haagje. De man zonder vaste woonplaats of verblijfplaats had de portemonnee van een klant ontvreemd. 
De zaak is afgewerkt via snelrecht zo laat wijkagent Henny Gehem weten. De portemonnee is aan de supermarktklant teruggeven. 

6 reacties:

tuurlijk zouden wel weer oostblokkers zijn

Beantwoorden

Hoe lang moet hij zitten? De politie heeft hem aangehouden maar hij zal vast door omstanders in zijn kraag zijn gevat want de politie is nergens te bekennen op straat.

Beantwoorden

Een poster met zn gezicht ophangen in Helmond dat iedereen gewaarschuwd is ????????????????????????

Beantwoorden

Eerst ff flink afrossen en dan uitleveren????????

Beantwoorden
REALISTISCHE KIJKER.

Als toerist even gewinkeld in Helmond bij de C&A. Na jaren van straatangst en het vermijden van winkels toch de stap gezet. Net een leuke jas gevonden, wat bleek? Mijn portomonnee weg!

Een zakkenroller……….

Dat mij dit is overkomen voelt ZO niet goed. Ik was daarna erg overstuur. Gelukkig vond de verkoopster mijn portomonnee (zonder geld, maar wel met alle pasjes er nog in, terug!

Beantwoorden

@Trea Boonstra op donderdag 4 oktober 2018 om 23:06:

Sterk van je dat je je over je angst heen hebt gezet. Laat deze negatieve ervaring je niet weerhouden om vaker van de positieven dingen te genieten, zoals die leuke jas en die behulpzame verkoopster. Je volgende avontuur kan alleen maar beter aflopen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *