7reacties

Zatlap ramt geparkeerde auto


De politie hield dinsdagochtend rond 5.00 uur een 34-jarige Helmonder aan in zijn woning voor het veroorzaken van een ongeval op de Kortenaerstraat in Helmond Oost.
Een buurtbewoner hoorde kort daarvoor een harde klap en zag buiten een geparkeerde auto met flinke schade, waarop de politie werd gewaarschuwd. Agenten vonden bij de beschadigde auto sporen van vermoedelijk een tweede voertuig. Aan de hand van die sporen troffen ze in de buurt een andere beschadigde auto aan. Dat voertuig leidde uiteindelijk naar een woning in de omgeving. In het huis bleek de vermoedelijke bestuurder van het tweede voertuig aanwezig.
Hij werd aangehouden en op het bureau blies de verdachte 845 ug/l, wat neerkomt op een alcoholpromillage van bijna 1,95. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Ook voor hem betekent dat alcoholgehalte naast een boete automatisch een verplichte verkeersveiligheidscursus van enkele dagen die hij zelf moet betalen. De verdachte is na verhoor in vrijheid gesteld.

Nieuw Helmonds nieuws
7 reacties
Reageer

Ik denk dat hij onderweg was naar zijn werk (maar niet echt)

De Helmondse politie liet weten dat de auto van de veroorzaker een paar honderd meter verder werd aangetroffen op de Evertsenstraat. De bestuurder, die net daarvoor in zijn bed was gekropen, kon worden aanhouden op de Bestevaer in dezelfde wijk.
Zijn personenauto werd afgesleept voor technisch onderzoek. De bestuurder kan een proces-verbaal voor het verlaten van plaats ongeval en rijden onder invloed tegemoet zien.

Die verplichte verkeersveiligheidscursus kan hij vergeten.
Die gaat direct het alcholslot-programma in.
Als die wel even 5000 euro heeft liggen voor deelname.
volgens mij mag hij ook eerst op onderzoek komen bij het CBR
dat een kleine 1000 Euro kost.

Tel bij die boven genoemde onkosten ook nog eens de schade van de auto, ik heb hem op zien slepen, ik schat dat je dat onder de 5000 € dat niet gerepareerd krijgt (neem niet aan dat de verzekering daar voor op wil draaien) Conclusie : Taxi is zo gek nog niet, na een gezellige (nacht).

waarom stellen ze zo iemand weer in vrijheid, kan ie aankomende koningsdag weer gaan koekhappen of iets dergelijks.

Verplicht schoonmaken van de hele buurt in zon supergeel hesje met loden ballen aan allebei de polsen kan ie geen glas meer oppakken.'

je hebt er bij de leren het nooit de domme eikels,en als je ze vraagt wat zou jij doen als een dronken persoon een kind van jou zou aanrijden,zeggen ze meteen die maak ik kapot die vermoord ik,en 1 uur later rijden ze zelf kanonzat weg,geen pardon hiermee keihard aanpakken,je moet maar eens gaan kijken bij die dagcafeeke's,daar rijden ze allemaal weg met 'n flinke snee in z'n neus.

Het zal je auto maar wezen... Of inderdaad nog erger, je kind overdag.....
Het gaat nog steeds m`n verstand te boven dat mensen met alcohol achter t stuur kruipen. Ik ben van de 0% als je nog wil rijden, dat 1 a 2 glaasjes vind ik ook zo`n bull****.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: