3reacties

Gewapende overval bij de Lidl


Enkele minuten voor 8 uur vanavond meldde de politie een overval op de Lidl aan de Geysendorfferstraat in Helmond Oost. Zij lieten weten dat die overval op de supermarkt werd gepleegd door een getinte man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hij maakte een kleine buit. Er zou niemand gewond zijn geraakt.
De dader vluchtte daarna te voet. Hij is ongeveer 35 jaar oud en 1,70 meter lang. Hij droeg een zwarte jas, zwarte muts en zwart mondkapje.
Als je deze man nu ziet of tips, info en/of camerabeelden hebt, vraagt de politie hen te bellen op 0900-8844 of anoniem te bellen via 0800-7000. Uitdrukkelijk wordt gemeld zelf geen actie richting deze dader te ondernemen.

In de reactie hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Echt gewoon erg ga gewoon werken voor je geld plaats mensen trauma bezorgen voor rest van zun leve

Ja ze mogen niet veel nu door die corona en dat is voor veel mensen moeilijk maar dit hoort ook niet nee

Update:
Overvaller maakte alleen zijn boodschappen buit
Toen de overvaller gisteravond rond 19.45 uur toesloeg, waren er weinig mensen in de supermarkt aanwezig. Een klant sloot aan bij de enige kassa die geopend was. Toen de overvaller aan de beurt was toonde hij een vuurwapen aan de medewerkster van de winkel en eiste geld. De medewerkster weigerde dit. De overvaller is er toen vandoor gegaan. Hij maakte daarbij alleen de boodschap buit die hij op de band had gelegd. De hevig ontdane medewerkster alarmeerde vervolgens de politie. Zij raakte niet gewond.
De politie verrichtte technisch onderzoek en gaat eventuele camerabeelden bekijken. Ook wordt een buurtonderzoek verricht en is er gesproken met getuigen die nog in de winkel aanwezig waren. Verder is de politie nog op zoek naar een specifieke getuige. Achter de overvaller stond namelijk een man in de rij van de kassa. Deze man droeg een motorpak. Toen de politie ter plaatse kwam, was deze getuige echter vertrokken. Ze zouden graag met hem in contact komen omdat hij een belangrijke getuige kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: