9reacties

Korenslang met terrarium gedumpt


Op de Johannes Vermeerlaan in Helmond Noord werd een korenslang met een terrarium gedumpt. Die werd woensdagavond 9 december aangetroffen.
De dierenpolitie is op zoek naar personen die daar meer van weten. Alle tips zijn welkom. Ze vragen je dan te bellen naar 0900-8844 en daarbij het zaaknummer 2020294887 te melden.

Nieuw Helmonds nieuws
9 reacties
Reageer

Je dumpt een dier toch niet zomaar echt zielig ppffff

Dymphie van Hoof

Zielig, ook slangen hebben gevoel hoor!

Dat doe je niet, .. gerumm . Ik vindt slangen doodeng , maar elk dier heeft ook gevoel, en hoop dat de eigenaar nu ziet wat hij of zij heeft aangericht.. zet een advertentie voor gratis ophalen, of zo maar dit niet..
Dan ben je geen dier waard ..

Echt dit kan echt niet!!! Als je iets krijgt en hem vervolgens dezelfde dag gaat dumpen. Had hem dan terug gebracht naar de persoon van wie je hem gekregen had! Trieste Kansloze figuren!!! 🤬🤬🤬

Breng 'm maar naar mij.. Zou 'm graag willen hebben😍

Dennis Verhorevoort

Ik wil hem wel. Ik vang al jaren dieren op om dit tegen te gaan. Waar kan ik hem ophalen?

Nicky bijvelds

Bezint eer je begint,eerst eens goed nadenken en informatie winnen voordat je een levend wezen aanschaft vaak weet je niet eens wat het inhoud om een dier te verzorgen of wat het gaat kosten.

kansloos dit.

Dit kan niet waar zijn 🤬🤬🤬
Wat een rotte aktie ipv een thuis voor dit dier te zoeken , ipv te dumpen , hoop dat ze deze persoon vinden en een zware straf opleggen.
Door deze mensen komt de reptielen wereld enkel in het slechte daglicht en dit terwijl er zoveel mensen zorg dragen voor hun dier

Als het nog nodig is zou ik hem/haar supergraag opvangen! Ik heb wel geen ervaring...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: