Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.744 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

9 reacties:

Je dumpt een dier toch niet zomaar echt zielig ppffff

Beantwoorden

Zielig, ook slangen hebben gevoel hoor!

Beantwoorden

Dat doe je niet, .. gerumm . Ik vindt slangen doodeng , maar elk dier heeft ook gevoel, en hoop dat de eigenaar nu ziet wat hij of zij heeft aangericht.. zet een advertentie voor gratis ophalen, of zo maar dit niet..
Dan ben je geen dier waard ..

Beantwoorden

Echt dit kan echt niet!!! Als je iets krijgt en hem vervolgens dezelfde dag gaat dumpen. Had hem dan terug gebracht naar de persoon van wie je hem gekregen had! Trieste Kansloze figuren!!! 🤬🤬🤬

Beantwoorden

Breng ‘m maar naar mij.. Zou ‘m graag willen hebben😍

Beantwoorden
Dennis Verhorevoort

Ik wil hem wel. Ik vang al jaren dieren op om dit tegen te gaan. Waar kan ik hem ophalen?

Beantwoorden

Bezint eer je begint,eerst eens goed nadenken en informatie winnen voordat je een levend wezen aanschaft vaak weet je niet eens wat het inhoud om een dier te verzorgen of wat het gaat kosten.

Beantwoorden

Dit kan niet waar zijn 🤬🤬🤬
Wat een rotte aktie ipv een thuis voor dit dier te zoeken , ipv te dumpen , hoop dat ze deze persoon vinden en een zware straf opleggen.
Door deze mensen komt de reptielen wereld enkel in het slechte daglicht en dit terwijl er zoveel mensen zorg dragen voor hun dier

Beantwoorden

Als het nog nodig is zou ik hem/haar supergraag opvangen! Ik heb wel geen ervaring…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *