8reacties

De weblog bij Omroep Brabant TV


Vanavond besteedt Omroep Brabant TV aandacht aan De weblog van Helmond.
In het televisieprogramma Onder Ons zie je bovenstaand item in de rubriek ‘Verhaal halen’ gemaakt door Rob Bartol. Gisteravond was dat al te lezen en zien via de website van die regionale publieke omroep.

Traditionele Media
8 reacties
Reageer

Leuk filmpje. Wel een beetje onthoofd, ha ha.
Krijgen we vanavond nog meer te zien ...
Eh .. ik bedoel natuurlijk meer opnamen, niet meer hoofd.

De bedreigingen zijn op zichzelf erg genoeg, maar verder is dit éigenlijk een dikke veer in 's weblogs reet natuurlijk.

Waarvan akte.

Aan de weblog

Ik wens de hoofdredacteur en zijn naasten sterkte. Dat het zo ver moet komen dat je door een mening van anderen bedreigd wordt. Het is te gek voor woorden.

jaja zelf niet in beeld durven te komen terwijl je andere mensen hun identiteit aan de schandpaal hangt omdat je bedreigd zou worden en nu worden wij bedreigd door jouw website omdat daar alles kan en mag ik vraag er ook niet om en ik heb niets verkeerd gedaan en word ook bedreigd en voor alles uitgemaakt en dan vind ik het oneerlijk dat jij anoniem kan blijven en dat ik die keuze niet heb ik vind het echt niet normaal hoe jullie met mensenlevens omgaan SCHANDE!!

door de slijk gehaald

Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op. De weblog zelf haalt niemand door het slijk. Dat doen bezoekers. Slimmerik.

Aan "door de slijk gehaald"

@door de slijk gehaald op 5 april 2012 om 08:46:

Wat ontzettend vervelend dat je ook bedreigd wordt!!! Dat mag niet en kan niet!!! Net zoals natuurlijk geldt voor de mensen van de weblog.
Vraag me af hoe dat bij jou precies is ontstaan en waarom de weblog daaraan schuld heeft. Want het is me nogal een beschuldiging richting de weblog. Maar wel goed dat je van je laat horen hier.
Zelf zit ik nu een paar jaar bijna dagelijjks op deze site. Ik lees veel en graag maar reageer bijna nooit. Nu vind ik dat wel nodig.
Ik heb deze weblog juist leren kennen als erg correct en betrouwbaar. Niet alleen uit hun nieuwsvoorziening, maar ook hoe ze omgaan met tips. Ik heb zelf in die jaren twee keer een tip of tipje ingediend bij hen. De ene werd geplaatst, maar het andere werd niet overgenomen. Niet hard genoeg mailde ze me na een tijdje na wat onderzoek van hun kant. Een krant hier in Helmond kwam er een paar maanden wel mee (niet doordat ik ze tipte overigens). Een keer of drie op hun voorpagina en veel meer stukken in de krant zelf, Maar aan het eind van het liedje bleek er een paar maanden eigenlijk niets aan de hand.
Ik bedoel maar!

Hannie de Vries

Dat de Weblog van Helmond bedreigd is zegt vooral iets over het gedachtengoed van een aantal Helmonders wiens kronkels in de hersenen niet op een rijtje staan, anders zou je dit niet doen. Maar daar zijn onze gezagdragers voor die moeten uitzoeken hoe ernstig dit is. Bij mijn weten is de Weblog er voor en vooral door de mensen van Helmond. De redactie van deze fraaie site bemoeit zich nooit met dat wat de lezers hier opschrijven, in dit geval: neer kladden! Het bemoeit zich alleen maar op de feiten van welke nieuws dan ook zoals dat aangevoerd wordt door de diverse media, niets meer of minder. Dat er zoals ik al eens eerder hier schreef, een aantal ongeleide projectielen rondlopen in deze stad, (overal trouwens) die een IQ hebben van een lege eierdop, dat is bekend en helaas niet anders. Je kan ze jammer genoeg niet allemaal opsluiten. Ik denk, weet zeker dat deze redactie prima bezig is en op deze voet mooi verder moet gaan. En de annonimiteit van de geinterviewde op Omroep Brabant is de juiste die gekozen wordt, in deze voor mij steeds meer krankzinniger wordene maatschappij, met uitwassen die gelukkig niet tot mijn achterban behoren. Het gezegde dat er meer idioten buiten rondlopen, dan er binnen opgesloten zitten wordt met dag meer realiteit dan uitzondering. Ik zou tenslotte de redactie van de Weblog dit mee willen geven: Vooral doorgaan en je door niets, maar dan ook niets uit het veld laten slaan..................

Twan Peeters

bezoekers zetten dat erop slimmerik nou dank je wel maar jullie weten allemaal blijkbaar niet hoe het is om bedreigd te worden en hoe je daar aan onderdoor kunt gaan en of het nu de eigenaar is die het erop zet of een of andere helmonder dat maakt het niet minder erg voor mij en jij twan bent zeker ook nog nooit bedreigd en nagekeken en uitgescholden ik vind het te ver gaan dat zomaar de volledige namen van ook maar iedereen hier neergezet kunnen worden en niet alleen maar namen mensen kunnen je voor alles veroordelen wat ze maar willen maar we zullen het de advocaat is uit laten zoeken wie hier nu fout zit.

door de slijk gehaald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: