1reactie

De wildcard en de WilHelmonds t-shirts


Afgelopen vrijdag werd bekend welke 8 inzenders de meeste stemmen in de eerste WilHelmonds verkiezing kregen. Zij gaan daarmee dus door naar de Live-ronde op vrijdag 29 mei in café Zeezicht. Vandaag de bekendmaking naar wie de wildcard gaat en dus als negende mee gaat strijden voor een plek in de Finale.

De wildcard gaat naar Met Roosen met het nummer Bekentenis.

Gefeliciteerd met jullie uitverkiezing.

Menig Helmonder zag onze WilHelmonds t-shirtjes al. Regelmatig kregen we de vraag of die shirts ergens te koop waren. Toen niet, nu wel!
Ze zijn sinds kort voor €15,- te koop bij:
– De Greef Textiel (in de Dorpsstraat in Stiphout)
– De Houtse Bazar (in de Hoofdstraat in Mierlo-Hout)
– vanLeest (in de Veestraat in het centrum).
De shirts zijn verkrijgbaar in de maten S/M/L/XL/XXL in dames- en herenmodel. Wil je meer dan 5 shirts ineens bestellen, dan kun je ook mailen naar wilhelmonds@gmail.com. Geef in je mail aan hoeveel stuks je wilt, in welke maten en je telefoonnummer. Wij zullen daarna contact met je opnemen voor de verdere afhandeling.
Alle WilHelmonds-inzenders kregen via hun contactpersoon al te horen hoe zij hun bestelling (met daarbij een extraatje) direct bij ons kunnen plaatsen.

WilHelmonds
1 reactie
Reageer

De WilHelmonds t-shirts in de maat XXL zijn inmiddels helaas allemaal uitverkocht. De shirts in de maat XL vallen vrij groot uit, dus voor sommige Helmonders wellicht een alternatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: