Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.325 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Helmond, het Helmonds Volkslied, WilHelmondsAfgelopen vrijdag werd bekend welke 8 inzenders de meeste stemmen in de eerste WilHelmonds verkiezing kregen. Zij gaan daarmee dus door naar de Live-ronde op vrijdag 29 mei in café Zeezicht. Vandaag de bekendmaking naar wie de wildcard gaat en dus als negende mee gaat strijden voor een plek in de Finale.

De wildcard gaat naar Met Roosen met het nummer Bekentenis.

Gefeliciteerd met jullie uitverkiezing.

Menig Helmonder zag onze WilHelmonds t-shirtjes al. Regelmatig kregen we de vraag of die shirts ergens te koop waren. Toen niet, nu wel!
Ze zijn sinds kort voor €15,- te koop bij:
– De Greef Textiel (in de Dorpsstraat in Stiphout)
– De Houtse Bazar (in de Hoofdstraat in Mierlo-Hout)
– vanLeest (in de Veestraat in het centrum).
De shirts zijn verkrijgbaar in de maten S/M/L/XL/XXL in dames- en herenmodel. Wil je meer dan 5 shirts ineens bestellen, dan kun je ook mailen naar [email protected]. Geef in je mail aan hoeveel stuks je wilt, in welke maten en je telefoonnummer. Wij zullen daarna contact met je opnemen voor de verdere afhandeling.
Alle WilHelmonds-inzenders kregen via hun contactpersoon al te horen hoe zij hun bestelling (met daarbij een extraatje) direct bij ons kunnen plaatsen.

1 reactie:

De WilHelmonds t-shirts in de maat XXL zijn inmiddels helaas allemaal uitverkocht. De shirts in de maat XL vallen vrij groot uit, dus voor sommige Helmonders wellicht een alternatief.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *