Buiten is het 15 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.918 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Deze week ontving ik deze toch wel opvallende brief van Helmond Sport.

Geachte seizoenkaarthouder, Beste Buurman,
.
U heeft het misschien al via de (sociale) media vernomen; sinds enige tijd neemt Helmond Sport deel aan een pilot van de K.N.V.B.. Helmond Sport is één van de gelukkige clubs die het geheel nieuwe ticketingsysteem SRO4 mag testen. Dit wordt momenteel uitgeprobeerd met tickets voor zowel thuis- als, uitwedstrijden. Het zorgde bij de wedstrijd tegen Jong PSV uit al voor het eerste succesje om trots op te zijn. Supporters die hun ticket on-line kochten via dit hypermoderne systeem mochten niet alleen meer betalen voor hun kaartje, ze konden bovendien via een omslachtig omwisselsysteem er ook meer moeite voor doen.

Omwisselen diende te gebeuren tussen 18.45 uur en 19.00 uur op de busremise bij het uitvak van Helmond Sport. Vooral voor supporters die niet in buurt van de Braak wonen een unieke ervaring om ook bij een uitwedstrijd toch nog even de Braak te mogen zien. Dit in tegenstelling tot supporters die rechtstreeks naar Eindhoven reisden en aldaar een goedkoper kaartje kochten en uiteindelijk toch in hetzelfde vak belandden. Maar het systeem biedt meer zodat u als seizoenkaarthouder extra voordeel heeft. Onze club heeft voor u als trouwe supporter iets zeer unieks bedacht. Ter compensatie van drie teleurstellende seizoenen bieden wij u als supporter een snipperdag aan. U hoeft derhalve a.s. vrijdag tegen Almere City FC ons stadion niet te bezoeken. Natuurlijk hoeft u op deze dag ook niet zelf voor een vervanger te zorgen, dat hebben wij al voor u gedaan. Systeemtechnisch zijn wij er klaar voor. Helmond Sport loopt graag voorop als het gaat om innovatie en vernieuwing, hiervan is dit een mooi voorbeeld. Namens ONZE CLUB, wensen wij u veel plezier a.s. vrijdag. Geniet van deze bijzondere dag! Let op, deze actie is strikt persoonlijk en geldt alleen op vrijdag 18 maart 2016 en is niet inwisselbaar tegen contanten.

Het is natuurlijk een verleidelijk aanbod, maar ik weet niet of ik er al aan toe ben. Bovendien zijn er zoveel andere supporters die een keer een snipperdag verdienen. Vier van de laatste zes wedstrijden werden verloren en de laatste overwinning is ook al even geleden. Inmiddels staan er nog maar twee clubs onder de Helmonders, de play offs zijn verder weg dan ooit. Op papier kan het nog steeds. Helaas spelen ze niet op papier, ze spelen op kunstgras…

Buurman

2 reacties:

Kortom: tijd voor een nieuw stadion, dan wordt alles beter.

Beantwoorden

Laat ze de thuiswedstrijden maar in het toekomstige Johan Cruijf stadion spelen.
Dan is het zeker dat er niemand komt kijken.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *