Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.629 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

logo of embleem van Helmonds West under construction

De gemeente Helmond bruist van energie en bouwplannen. Gesteund door subsidies van Rijk en Provincie is en blijft Helmond een groeistad. Voordat bouwplannen gerealiseerd kunnen worden is het echter zaak om deze goed te communiceren. Het is belangrijk om draagvlak te creëren in Helmond,  zowel bij bevolking en bedrijfsleven als bij politiek en bestuur.
Helmonders moeten tijdig hun mening en visie kunnen ventileren aan de gemeente en vice versa. Het algemeen belang staat vaak lijnrecht tegenover persoonlijk belang. Dat leidt vaak tot frustratie en misverstanden, maar ook tot humor en vermaak.
Hier willen we een podium bieden om met elkaar bruggen te bouwen, letterlijk en figuurlijk. Samen Helmond uitbouwen tot een nog skônere stad dan het al is.

Mien woont in Helmond West en wordt geconfronteerd met nieuwe wijkontwikkelingsplannen die klaargestoomd worden door de gemeente. Zij doen veel stof opwaaien in Helmond West. Mien beschrijft op persoonlijke wijze wat de impact is van de wijkontwikkelingsplannen op zijn woonomgeving en zichzelf. Op zijn persoonlijke opvattingen kan natuurlijk rechtstreeks gereageerd worden. Mien schreef al eerder twee stukken over de introductie van de wijkontwikkelingsplannen Helmond West. Hier kun je de voorgaande teksten lezen.

Mochten er in jouw wijk ook soortgelijke grootschalige plannen zijn en wil je daar regelmatig over publiceren, schroom niet en mail ons rechtstreeks. Voorlopig zal de aandacht gericht zijn op Helmond West.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *