Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.286 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

  GGG Helmond

Afgelopen zomer ging 1 van onze collega’s naar een ver en vreemd land op vakantie. Hoewel het geen Helmond was, had hij er zich toch vermaakt.
Helaas hield hij een fikse darminfectie aan zijn vakantie over. Welke parasiet dit op zijn geweten heeft, hebben de heren doktoren in ’t Elkerliek nog niet ontdekt. Gevolg is dat hij sinds zijn vakantie al weken thuis zit. Bijna letterlijk, want dagelijks zit hij vele uurtjes noodgedwongen op het toilet.
Onze arbodienst vond dat het allemaal veel te lang duurde. Zij besloten dat met een kleine aanpassing van zijn werkplek hij weer kon gaan werken. Sinds vandaag is hij weer aan het werk.

voor de aanpassing.
.

6 reacties:

hahahahaha helemaal te gek!

Beantwoorden

Een bezoekje op uw blog. Leuk.
Fijne dag

Beantwoorden

whaha mooie werkplek.. zal lekker ruiken op kantoor

Beantwoorden

wat een broodje aap verhaal. Alsof er midden op de werkvloer een afvoer naar het riool zit. Ook zie ik geen water toevoer voor de spoelbak.

Beantwoorden

@ Erik

Ooit gehoord van een grap? Nee? Dan heb ik een uitleg voor je, vanuit de Dikke van Dale: grap (de ~, ~pen)
1 iets vermakelijks, bestaande uit een geestig gezegde of dartele daad.

Een dartele daad!?!??!?!!

Beantwoorden

Geplaatst door: Phaimus | 17-10-07 om 9:36

wat een broodje aap verhaal. Alsof er midden op de werkvloer een afvoer naar het riool zit. Ook zie ik geen water toevoer voor de spoelbak.

—–

Woei, Einstein hier !!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *