Buiten is het 7 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.185 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

  GGG Helmond

Bij ons op kantoor moeten binnenkort alle computers vervangen worden. 1 Van ons zweert bij Apple computers. Daarom is hij daarvoor de hele dag bij de grote baas aan het lobbyen. En tegen ons blijft hij maar zaniken dat wij ook mee moeten helpen zodat die Apples er komen.
Gisteren ging hij daarin zo ver dat voor ons de spreekwoordelijke druppel van toepassing was.Vandaag bij aanvang werktijd hebben wij onze collega een Apple computer gegeven.Hij is er behoorlijk van ontdaan want we hebben hem tot op dit moment nog niets horen zeggen.

en zie hoe de boodschap werd overgebracht.
.

4 reacties:

Uniek exemplaar zeg!!Ben alleen bang dat de apple iets bruiner word 😉

Beantwoorden

Haha!! Kijk.. zo kom je nog eens aan je merk-produkten. Was die werknemer er wel blij mee?? Kan me voorstellen dat ie een apple-grap terug heeft uitgehaald.. (heel het kantoor vol met appels ofzo)
groetjes,
Natasja

Beantwoorden

Er zullen wel veel offertes binnenkomen nu ze eenmaal weten dat jullie in de markt zijn voor nieuwe computers.

Beantwoorden

@Klorriemorrie:
Zelfs tot op dit moment hebben we hem nog niets horen zeggen. Hij zal wel zitten te genieten of misschien is hij nog steeds ontdaan.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *