Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.286 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

GGG Helmond

Soms ontmoeten we iemand die wat minder positief is over ons Helmond(ers). Meestal brengen we zo iemand in een goed gesprek, vaak met een paar glazen bier, op positievere gedachtes.
Maar afgelopen vrijdag lukte dat niet. Termen oplopend van verpaupering, lui, uitkeringstrekkers, trainingspakken naar nóg ergere kwalificaties (die we hier niet kunnen herhalen) bleven maar vallen. Wat we er ook tegen inbrachten, het had geen nut. Het was zelfs olie op het vuur bij deze anti-Helmonder.
Om ons een beetje uit het gesprek terug te trekken, gebruikten we ’n debattrucje. We zeiden “bewijs het maar, dan plaatsen wij jouw bewijs op de weblog”. De truc werkte want het gesprek doofde inderdaad. “Ik zal jullie wel eens laten zien wat voor een aso-volk jullie zijn!$#@!” waren zijn laatste woorden en hij verliet vrij snel daarna de bar. Daar dachten we mooi vanaf gekomen te zijn. Want daarna hoor je nooit meer iets van zo iemand. Dat laatste was een tegenvaller…

om te zien wat er gisteren in onze mailbox lag.
.

We zijn er niet trots op wat we hier vandaag moeten tonen, maar belofte maakt schuld en afspraak = afspraak. De gedachte dat het een bewerkte foto zou zijn, werd door de Kamer van Koophandel en een controlebezoekje aan de Noord Koninginnewal echter snel de kop in gedrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *