Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.352 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

  GGG Helmond

Sinds jaren zit in onze relatiekring ook een echtpaar. En niet zomaar 1: constant maken ze ruzie over de wijze van hun vervoer. Als fervent scooterrijder vindt hij een auto kopen te duur. Zeker voor het aantal kilometers dat ze jaarlijks rijden. Zij vindt daarentegen dat er wel een auto moet komen. Zij wil ook wel eens droog zitten en haar kapsel in model houden als ze ergens naar toegaan.
Jarenlang zaten wij in spanning wat hun volgende voertuig zou gaan worden. Zojuist zagen we ze weer omdat we ze hadden uitgenodigd voor een groot jongerenfestival in het centrum. De entree voor onze rekening natuurlijk, maar dat terzijde. Want belangrijker is dat de knoop bleek te zijn doorgehakt en dat ze beide tevreden waren met hun nieuwe vervoer. Hoe dit kan?

voor de foto die we zojuist maakten bij hun aankomst.

1 reactie:

Dit is een gaaf ding zeg. Die wil ik ook wel een. Misschien ook iets voor Helga. Hier past de hele kroost makkelijk in.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *