Buiten is het 7 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.185 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

  GGG Helmond

Kunnen jullie het allemaal nog volgen wat er wél mag en níet mag? Wij hebben het over de verkeersregelgeving. Kijk, dat je in Helmond een deugdelijke fietsverlichting moet hebben, is door de intensieve campagne van de gemeente nu wel duidelijk.
Maar zaken als wanneer je op het fietspad moet rijden of juist op de gewone weg? Of wie waar voorrang heeft en wat daarop weer de uitzonderingen zijn? Lastig. Ook met het aantal controles en de manier waarop hebben wij steeds meer moeite.
De Helmonder die wij knipten voelde zich betrapt toen hij werd aangehouden door agenten in een gewone personenwagen die hem al een tijdje volgde. Hij reed helemaal niet hard en bleef ook nog netjes op het fietspad. Moet hier nou een bon voor worden uitgeschreven?

en laat het maar horen.
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *