Buiten is het 9 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.477 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

GGG Helmond

Aan de openbare weg in Helmond staan reclameborden aan lantaarnpalen. Het Arnhemse bedrijf Dazoe Evenementenreclame verzorgt en regelt dat voor de gemeente Helmond. Op A0-formaat kan iedereen op die aankondigingborden adverteren. Als er tenminste 3 euro per dag per dubbelzijdig bord voor wordt betaald. Een goede manier van reclame maken want buitenreclame werkt. Met die slogan adverteert Dazoe althans zelf op die borden.
Maar of het voor elke klant en elk reclamebord werkt… Een reclamebord voor het terras van Lunch-Café Ethel Freriks in de Elzas Passage viel ons al een tijdje op. Dat bord hielden wij een aantal weken nauwlettend in de gaten.

om te zien wat wij toen zoal zagen.
.

1 reactie:

Zag ik ooit ja, ik dacht dat daar altijd dezelfde poster inzat.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *